Sverige

Det kan ju vara en fördel att faktiskt uppdatera sin blogg också! Har en hel del grejer som ska läggas upp innan jag kan börja föra blogg över aktuella ting, men då jag för tillfället inte har tid eller riktigt vet hur jag vill strukturera allt kan jag börja med att göra reklam för min hemsida (helt och hållet byggd med det mest simpla inom HTML!) http://portratt.tripod.com/

Dessutom passar jag på att slänga upp några foton tagna på olika platser i Sverige; även om detta land består av en lite för lång vinter, kan det på sina håll vara oerhört vackert. Bland annat i Skåne och Jämtland!






Varför jag bloggar

Första inlägget! Eller ja, det första som jag gör själv i alla fall. Här kommer jag att skriva om sådant jag finner intressant och förhoppningsvis kan intressera någon annan, med fokus på teckningar, foton och musik. Från början hade jag bara tänkt sprida mina alster lite ytterligare i cyberrymden, men då det skulle innebära ett klent uppdaterande får jag nog variera mig lite mer.

Har redan gjort en presentation under Om, men kan ju vara trevligt med ett lite mer personligt inlägg om nu någon läser här... Jag heter Ebba, är omkring 20 och studerar för närvarande, även om det inte är helt klart vad det kommer att leda till. Vet som många andra i min ålder inte riktigt vad jag vill göra här i livet, men brukar försöka se saker och ting ur ett positivt perspektiv och inte ta allt på alldeles för stort allvar.

Det gäller att prioritera det som är viktigt, och det som får mig att må bra är att äta gott, umgås med sköna människor, se fina (och nya) saker, lyssna på bra musik och lite annat (ingen inbördes ordning!). Om jag har pengar lägger jag det hellre på en resa än något onödigt materiellt då det i slutänden är roligare att ha minnen kvar. Nu blev detta kanske lite väl djupt för att vara en inledning till en blogg, men ville bara klargöra för varför jag kommer att skriva om det jag gör framöver...

Fotona är minnen från fina tillfällen och ställen, musiken är helt enkelt nyttig för själen och teckningarna har varit många timmars terapi för mig. Finns såklart många andra glädjeämnen och trevligheter (historia, språk!) men allt är kanske inte intressant som bloggmaterial så jag lämnar det utanför så länge... Och det var allt, uppdaterar när jag har mer att komma med!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0