Scarlett Johansson

Och bara för att nya vindar blåser över bloggen och detta är början på en ny era får det bli ett andra inlägg, så här inom loppet av en timme! Tyckte det kändes helt fel att den anonyma blondinen i förr-förr-förr-förra inlägget ännu inte fått ett ansikte här, trots att jag avslutade porträttet någon gång i maj 2012. Som rubriken förtäljer är Jane Doe i själva verket Scarlett Johansson.
 

 
 
Jag kommer att lägga upp fler av mina alster inom kort, men ärligt talat har jag knappt tecknat alls det senaste året, vilket är synd. Ska försöka ändra på det med, men tills dess kommer denna blogg fokusera mindre på pennor och mer på annat.
 
 

Igen

Jag har bestämt mig för att börja blogga... igen! Skrattretande, och jag orkar inte ens komma med en förklaring/ursäkt till varför jag nu verkar ha satt detta händelseförlopp i system. Det har hänt mycket sedan sist, än en gång, och jag har säkert förändrats en del. Har insett att jag nog tillämpar min perfektionism på det mesta, och istället för att se till att faktiskt göra något blir det inte av alls (eftersom jag vill ha det perfekt). Men framförallt beror mitt icke-bloggande troligen på att jag inte är typen som är tillräckligt rutinerad att skriva dagböcker. Det räcker inte med att göra ett årligt inlägg där andra gör en årsresumé.
 
Sedan förra inlägget för ganska exakt ett år sedan har jag bland annat hunnit jobba på bank, gå en kurs i webbutveckling, pluggat kulturjournalistik och mer italienska, blivit med pojkvän och från honom lärt mig lite mer grekiska (om än mest ömhetsbetygelser), varit på Skiathos och i England, förlorat vänner och fått nya... Och säkert en del annat. Jag vill ge bloggandet en chans till, om inte för att min vardag är särskilt spännande för utomstående att följa så för att ha en anledning till att fortsätta med skrivandet och för att bättre minnas händelser och perioder ur mitt liv. Hellre detta än dagboksskrivande, ändå.

RSS 2.0