Ett år senare...

Det har visst gått lite mer än ett år och tre veckor sedan mitt förra inlägg. Sorgligt! Redan tre veckor hade fått en bloggare att framstå som sjukt oseriös med sitt skrivande, men eftersom det nog inte hör till min natur att blogga egentligen och eftersom detta snarare än ett uppehåll var mer av ett abrupt uppbrott, får man se på det från den ljusa sidan och förundras över att jag ens tog upp bloggen igen! Så, bättre segt än aldrig. Vi får se hur länge detta bär.
 
Vad har hänt på sistone? Inte så mycket som jag skulle ha önskat kunna berätta, men drar en kort resumé med godbitarna. Ingen inbördes eller kronologisk ordning.
 
- Jag har läst ut en bok på italienska. Inte mycket för mänskligheten kan tyckas, men för mig var det en fin historia och ett stolt ögonblick!
- Jag har konverterat en internetvän till en irl-vän genom att åka på besök i det sydligaste Spanien och sedan släpa med stackarn till våra nordligare breddgrader. Denna människa är nu en av mina allra närmaste vänner och det känns som att vi har känt varandra hela livet.
- Med samma person har jag tänkt starta ett företag, även om det ligger lite på is just nu pga pissekonomin.
- Av ovan nämnda skäl har jag tvingats sätta mig in i en del bokföring och kontering och det är bland det ALLRA JÄVLA TRÅKIGASTE SOM FINNS! Beundrar ekonomer och människor som hanterar detta, för det suger ut din själ och livslust.
- Jag har skrivit klart min kandidatuppsats i arkeologi (Medelhavsmat: En jämförelse mellan antik och nutida kosthållning) och varit med på utgrävningar i Uppåkra, Nordens troligen största vikingatillhåll. Vi hittade djurben, brända korn och lera från bjälkar... Samt lite grejer från 1930-talet.
- Jag har insett hur äckligt falska och obehagliga de flesta människor är (låter som typisk facebookstatusuppdatering, men tyvärr har detta slagit mig och påverkat mig rätt mycket). 
- Jag har varit arbetslös.
- Jag har börjat läsa kulturjournalistik och italienska på distans.
- Antalet videovisningar på min youtube har av någon anledning överstigit 1 miljon. Just nu ligger siffran på 1 438 223 :)
 
 
Det är nog bra att blogga lite mer sällan egentligen. När man hopar alla händelser så här framstår mitt liv som intressantare än om det varit utspätt under ett år, dessvärre...

RSS 2.0